Gaggenau keukenapparatuur ervaringen

Gaggenau keukenapparatuur ervaringen? Hier zijn alle ervaringen over de keukenapparatuur van Gaggenau te vinden. Wilt u binnenkort overgaan tot aanschaf van Gaggenau keukenapparatuur? Beoordelingen, reviews, recensies en klachten over Gaggenau keukenapparatuur zijn hier te vinden.

Wat was uw ervaring met Gaggenau  keukenapparatuur?

Tegenwoordig zoeken veel mensen eerst op internet voordat er een aankoop wordt gedaan. Help anderen en ons met uw recensie. Deel hier uw ervaringen Gaggenau keukenapparatuur.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenbrochures met meer dan 500 pagina’s thuis ontvangen? De keukenbrochures bevatten veel tips en informatie over keukenapparatuur,keukenopstellingen en keukenprijzen!

Ontvang gratis brochures met vele pagina’s aan keukeninspiratie. Door hier >>> te klikken krijgt u uw gratis keukenbrochures thuis.

Gaggenau  keukenapparatuur algemene informatie

Gaggenau keukenapparatuur kan u in uw keukenwensen tegemoet komen. Met een divers aanbod van keukenapparatuur is er voor elke keukenwens wel apparatuur te bedenken. Gaggenau biedt onder andere ovens, koffiezetapparatuur, kookplaten, ventilatieoplossingen, koekasten, vriezers en afwasmachines aan.

Bent u benieuwd naar hetgeen Gaggenau ook u kan leveren? Bekijk dan hier de website.

Gaggenau  keukenapparatuur verkooppunten

Gaggenau keukenapparatuur is op verschillende locaties door heel Nederland te verkrijgen. Bekijk hier een aantal verkooppunten waar u Gaggenau keukenapparatuur kunt aanschaffen. Om Gaggenau keukenapparatuur te ervaren kunt u terecht in Hoofddorp in de showroom.

7 gedachten over “Gaggenau keukenapparatuur ervaringen”

 1. In het bezit van Gaggenau oven, magnetron , afzuigkap, koelkast en gasfornuis.
  NOOIT KOPEN !!!!! Is wel mooi en duur , maar een Gamma afzuigkap gaat langer mee bij ons na 3 jaar (weinig gebruikt )de afzuigkap stuk , monteur geweest nieuwe printplaat kosten €380 !!!!!! Vervolgens onze ook weinig gebruikte oven stuk de stoppen slaan door bij 180 graden Gaggenau service afdeling mailtje gestuurd en moet nu nog antwoord krijgen
  Koelkast gebruikt meer stroom als een elektrische kachel is een stroomvreter dus
  Dus wij hebben spijt van dit arrogante merk .
  GEEN AANRADER DIT MERK !!!!!

 2. Wij zijn in bezit van 7 huishoudelijke apparaten van GAGGENAU, geplaatst in najaar 2013, waaronder de randafzuigsysteem type AL400 121. In eerste instantie prima apparaat, ECHTER nadat de lampen uitvielen en voor reparatie monteur langs kwam, zijn we inmiddels 8!!! bezoeken en 3 maanden verder met wisselende monteurs en allerlei andere klachten ontstaan. Vervolgens door nieuw apparaat – uiteindelijk gratis – vervangen, echter na 3 bezoeken inmiddels nog altijd niet naar behoren functioneert.
  Mooi apparaat maar adequaat de klacht oplossen schijnt voor dit moderne apparaat niet mogelijk te zijn.

 3. Ik was echt fan van Gaggenau. Heb er 5 apparaten van. Nu na 9 jaar is de loopring van de magnetron defect. Is een los onderdeel wat je kapot kan laten vallen. Onderdeel is niet meer leverbaar. Via klantenservice ook geen oplossing aangeboden. Magnetron is niet veilig meer te gebruiken. Tuurlijk. Apparaat is 9 jaar oud. Maar ik verwacht wel een bepaalde service van een merk als Gaggenau.

 4. In bezit van meerdere Gaggenau producten. Voor de AT400-130 afzuigunit geld dat het koolstof filter van €90 naar €225 is gegaan. Best veel geld voor een verbruiksartikel. De bedieningsknoppen tbv de Vario 400 serie zijn allen afgebladerd binnen het twee jaar. Gaggenau geeft niet thuis.
  Service balie is slecht geïnformeerd en weinig tot niet behulpzaam

 5. mijn tweede gaggenau side by side koelkast is na 6 jaren langzaam aan het sterven. De eerste was een showroommodel deze heeft het maar 2 jaren en menig servicebezoek uitgehouden, De reparatiekosten van het tweede model liggen al op 1200 Euro. Nooit meer een Gaggenau koelvries! Treurig.

 6. Gaggenau service team levert verkeerde producten na 7 contactmomenten. Terugbel verzoeken worden wel geplaatst maar niet na gekomen. Defecte oven en kookplaten binnen 8 jaar. Mooie apparatuur voor op de foto, maar voor mensen die de apparatuur willen inzetten waarvoor ze bedoeld zijn: koop een ander merk!

 7. In tegenstelling tot voorgaande beoordelingen vind ik de Gaggenau service boven verwachting . Vier jaar geleden een keuken gekocht met Gaggenau apparaten. Een draaiknop van de gaskookplaat was kapot gegaan, zodoende een nieuwe besteld en afspraak gemaakt via de klantenservice. Vandaag kwam een vriendelijke monteur die 5 roestvrij stalen nieuwe draaiknoppen van het laatste model had meegebracht . De oude knoppen werden kosteloos vervangen door nieuwe en zelfs voorrijkosten werden niet berekend. Naast deze voortreffelijke service kreeg ik nog een aantal goede onderhoudstips.
  Gaggenau fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *