Damixa keukenapparatuur ervaringen

Damixa keukenapparatuur ervaringen? Hier zijn alle ervaringen over de keukenapparatuur van Damixa te vinden. Wilt u binnenkort overgaan tot aanschaf van Damixa keukenapparatuur? Beoordelingen, reviews, recensies en klachten over Damixa keukenapparatuur zijn hier te vinden.

Wat was uw ervaring met Damixa keukenapparatuur?

Tegenwoordig zoeken veel mensen eerst op internet voordat er een aankoop wordt gedaan. Help anderen en ons met uw recensie. Plaats in een handomdraai uw ervaringen met Damixa keukenapparatuur. Deel hier uw ervaringen Damixa keukenapparatuur.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenbrochures met meer dan 500 pagina’s thuis ontvangen? De keukenbrochures bevatten veel tips en informatie over keukenapparatuur, keukenopstellingen en keukenprijzen!

Ontvang gratis brochures met vele pagina’s aan keukeninspiratie. Door hier >>> te klikken krijgt u uw gratis keukenbrochures thuis.

Damixa keukenapparatuur algemene informatie

Damixa is een Deense organisatie, gevestigd in Odense Denemarken. In het jaar dat het is opgericht (1932) startte het bedrijf met het maken van onderdelen voor motoren. Maar dit veranderde in 1966 toen Damixa de eerste was die de een-hendel kraan in Europa introduceerde.

Het bedrijf kwam hierdoor in een stroomversnelling en de fabriek werd gebouwd op de plaats waar Damixa vandaag de dag nog is gevestigd. Bent u benieuwd naar hetgeen Damixa ook u kan leveren? Bekijk dan hier de website.

Damixa keukenapparatuur verkooppunten

Damixa keukenapparatuur is op verschillende locaties door heel Nederland te verkrijgen. Bekijk hier een aantal verkooppunten waar u Damixa keukenapparatuur kunt aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *