Boretti keukenapparatuur ervaringen

Boretti keukenapparatuur ervaringen? Hier zijn alle ervaringen over de keukenapparatuur van Boretti te vinden. Wilt u binnenkort overgaan tot aanschaf van Boretti keukenapparatuur? Beoordelingen, reviews, recensies en klachten over Boretti keukenapparatuur zijn hier te vinden.

Wat was uw ervaring met Boretti  keukenapparatuur?

Tegenwoordig zoeken veel mensen eerst op internet voordat er een aankoop wordt gedaan. Help anderen en ons met uw recensie. Plaats in een handomdraai uw ervaringen met Boretti keukenapparatuur.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenbrochures met meer dan 500 pagina’s thuis ontvangen? De keukenbrochures bevatten veel tips en informatie over keukenapparatuur,keukenopstellingen en keukenprijzen!

Ontvang gratis brochures met vele pagina’s aan keukeninspiratie.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

Boretti  keukenapparatuur algemene informatie

Boretti is een Italiaans keukenapparatuur merk. Boretti kan uw keuken onder andere voorzien van afzuigkappen, fornuizen, inbouwapparatuur, koelkasten, vriezers, koffiemachines, kookplaten, kranen, ovens, magnetrons, vaatwassers en accessoires. Bent u benieuwd naar hetgeen Boretti ook u kan leveren? Bekijk dan hier de website.

Boretti  keukenapparatuur verkooppunten

Boretti keukenapparatuur is op verschillende locaties door heel Nederland te verkrijgen. Bekijk hier een aantal verkooppunten waar u Boretti keukenapparatuur kunt aanschaffen.

8 gedachten over “Boretti keukenapparatuur ervaringen”

 1. wij hebben recent een nieuwe keuken aangeschaft met een Boretti fornuis.
  Wat blijkt; na het eerste uur warmdraaien breekt op enkele plekken in de oven de emaille eraf.
  Een kennis van ons had hetzelfde model met precies hetzelfde probleem. Wij ontvingen een nieuwe oven en na omruil weer exact hetzelfde euvel. Ook kwamen wij erachter dat de zogenaamde rvs knoppen compleet van goedkoop plastic waren, Na wat onderzoek op internet blijkt dat de eigenaar de naam Boretti gekocht heeft als merk en in licentie de fornuizen verkoopt onder deze merknaam (oorspronkelijk een italiaanse ontwerper die er niets meer mee te maken heeft). De fornuizen worden gemaakt in een fabriek in Italie die ook voor andere merken produceert. Het enige unieke aan de fornuizen is dat er een sticker van Boretti opgeplakt is. Wij hadden de indruk dat dit een topmerk was ook mede gezien de prijs van 2500 euro, nog een goedkoop model van Boretti. Uiteindelijk is onze conclusie dat we de prijs van een Ferrari betaald hebben maar daar een Fiat Panda voor ontvangen hebben. Men gaf aan dat ze eerst contact met de fabriek moesten opnemen maar dat de ervaring is dat dit enkele weken kan duren. ook vertelde de servicedesk van Boretti dat de fabriek geen eigendom van Boretti is maar dat ze daar enkel de fornuizen inkopen en er een sticker van Boretti opplakken. Ook bleek na onderzoek dat het merk M-systems van dezelfde eigenaar is maar dan een goedkopere lijn is. De kwaliteit daarvan wil ik niet eens weten. Laat u niet misleiden door de naam want u betaald veel te veel voor dit fornuis van zeer matige tot slechte kwaliteit. Een fornuis van gerenomeerde andere merken kost tussen de 800 en 1500 euro en is kwalitatief waarschijnlijk nog beter. Als Boretti echt een topmerk zou zijn met goede kwaliteit hadden ze niet een fornuis omgewisseld met hetzelfde probleem; wat ook bij kennissen van ons recent is gebeurd. Ze hadden dan eerst het fornuis getest en een ander alternatief kunnen aanbieden in plaats van de optie van weken wachten of het geld dan maar terug te geven. De illusie die Boretti heet is gebaseerd op een gevoel en niet op de werkelijke kwaliteit van het product of het bedrijf. Een sticker op een willekeurig inferieur product plakken dat je zelf niet eens geproduceerd hebt kan geen kwaliteitsmerk zijn maar is gewoon mensen voor veel geld oplichten met een product dat zelfs nieuw al niet in orde is. Een gewaarschuwd mens telt voor 2 !

  1. Mag ik vragen welk type nummer u heeft? Bij ons namelijk precies hetzelfde probleem en nu is de oven voorlopig niet te bestellen. Levertijd onbekend, oftewel kan weken tot maanden duren.

 2. Onze ervaring met Boretti zijn eveneens bedroevend. We hebben een fornuis van 6500 gekocht voor 7 jaar geleden met een inductie kookplaat. Een maand na afloop van de garantie was het eerste kookeiland kapot ondertussen zijn er 3 vervangen en zijn we 3000 euro verder. De kwaliteit, service en coulance is echt verschrikkelijk slecht. We gaan nu een nieuw landhuis bouwen. Maar voor ons nooit meer een Boretti.

  1. Bij ons twee kapot. We wachten al twee maanden op een monteur. Met kerstmis 20 gasten. Maar de monteur komt pas na kerst. Schandalig zo’n duur apparaat en geen service.

 3. Bij het uitpakken van mijn Boretti was mijn aanvankelijke enthousiasme al behoorlijk ingedamd.
  De bakplaat uit de oven zwabberde in mijn handen en had scherpe randen. Goedkoop en slecht afgewerkt dus.
  De rest van het fornuis bleek van het zelfde niveau. Twee keer per jaar kon ik de handleiding opzoeken om de klok te verzetten (zomer/wintertijd). Instellen van de tijdschakelaar leerde ik ook maar niet uit mijn hoofd. Te raar. Na een paar jaar heb kreeg ik een flinke optater van het fornuis. Bleek er een snoertje van de klok los te hangen in het apparaat en de boel onder stroom te zetten.
  Kleine pitten gaan uit zichzelf uit. Een andere pit gebruikte ik niet omdat ik de knop wel een minuut moest vasthouden om het gas aan te krijgen. Knoppen van plastic, dus met speling na een poosje.
  Met andere merken heb ik vooralsnog geen ervaring, maar veel slechter dan een Boretti verwacht ik niet.
  Oh ja, ik heb ooit een M-system fornuis en afzuikkap gehad, gekocht omdat het zo goedkoop was. Was eigenlijk niks mis mee.

 4. In 2000 kochten wij een Boretti met afzuigkap.
  Gekocht bij Tulipkeukens.
  Afhankelijk waren wij tevreden tot na circa 4jr roest ontstond rond de beglazing van de ovendeuren, de knopen van het fornuis inderdaad van plastic waren en niet van messing uitvoering. De afzuigkap maakte vanaf het begin een ontzettende herrie was duidelijk niet geïsoleerd.
  Wij hebben er eigenlijk niets aangedaan.
  Tot een aantal jaren geleden, zijn wij toch eens gaan bellen kregen te horen dat er waarschijnlijk is schoongemaakt met schoonmaakazijn ten eerste maken we niet schoon met azijn en daarbij roestvrijstaal moet dit kunnen verdragen
  Dus conclussie is geen roestvrijstaal bij de deuren. We konden een vergoeding krijgen nwe plasticknopen en montagekosten was voor hun rekening nwe deuren waren onze kosten toch nog circa € 500,00.
  We hebben dit niet geaccepteerd.
  Voor ons NOOIT MEER EEN BORETTI.

 5. Boretti is waardeloos. Ze verkopen voor een”gods”vermogen een barbecue, als na 10 jaar wa versleten is, wat logisch is, dan zijn er geen onderdelen meer te krijgen. Je koopt juist een dure BBQ om er jaren mee te doen, nu is 1 brander kapot en kan de hele BBQ naar die vuilstort, echt belachelijk.

 6. De ovens zijn niet goed en geven door de jaren regelmatig storingen. Maar nog belangrijker is dat de service organisatie belabberd is: onduidelijke en slechte communicatie, onbeschofte mensen aan de telefoon en incompetente service monteurs. Ben na vele storingen en slechte service gestopt met het merk (had ovens, kookplaat en grillplaat).
  Nu alles van Neff, is top !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *