Atag keukenapparatuur ervaringen

Atag keukenapparatuur ervaringen? Hier zijn alle ervaringen over de keukenapparatuur van Atag te vinden. Wilt u binnenkort overgaan tot aanschaf van Atag keukenapparatuur? Beoordelingen, reviews, recensies en klachten over Atag keukenapparatuur zijn hier te vinden.

Wat was uw ervaring met Atag keukenapparatuur?

Tegenwoordig zoeken veel mensen eerst op internet voordat er een aankoop wordt gedaan. Help anderen en ons met uw recensie. Plaats in een handomdraai uw ervaringen met Atag keukenapparatuur.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenbrochures met meer dan 500 pagina’s thuis ontvangen? De keukenbrochures bevatten veel tips en informatie over keukenapparatuur, keukenopstellingen en keukenprijzen!

Ontvang gratis brochures met vele pagina’s aan keukeninspiratie. Door hier >>> te klikken krijgt u uw gratis keukenbrochures thuis.

Atag keukenapparatuur algemene informatie

Atag staat voor koken en alles wat daarvoor benodigd is. Deze keten levert keukenapparatuur zoals kookplaten, fornuizen, ovens, magnetrons, koffiemachines, afzuigkappen, koelkast, vriezers, vaatwassers en accessoires. Bent u benieuwd naar hetgeen Atag ook u kan leveren? Bekijk dan hier de website.

Atag keukenapparatuur verkooppunten

Atag keukenapparatuur is op verschillende locaties door heel Nederland te verkrijgen. Bekijk hier een aantal verkooppunten waar u Atag keukenapparatuur kunt aanschaffen. Om verder een indruk van alle Atag keukenapparatuur te krijgen kunt u tevens de showroom in Duiven bezoeken.

2 gedachten over “Atag keukenapparatuur ervaringen”

  1. Oven werkt slecht moeilyk te bedienen geen enkele reactie na herhaaldelyk klachten. Geen informatie of handleiding recepten boekje ontvangen

  2. Wij hebben anderhalf jaar geleden een nieuwe showroomkeuken gekocht met ATAG inbouwapparatuur. De verkoper gaf aan dat er twee jaar garantie op de inbouwapparatuur zit. Recent zijn er problemen ontstaan met de vaatwasser. De onderbak van de vaatwasser stroomt vol met water en de pomp blijft draaien en slaat niet meer af. De vaatwasser wil niet meer zijn programma’s draaien en zit in storing. Even telefoontje gehad met ATAG waarin er werd gevraagd naar de aankoopdatum van de keuken. Omdat de keuken anderhalf jaar geleden is gekocht viel de storing volgens de medewerker onder de garantieperiode van 2 jaar. Monteur kwam keurig een paar dagen later en de storing was een poosje verholpen. Helaas was de storing na een paar weken weer helemaal terug. Weer gebeld met ATAG en een paar dagen later weer dezelfde monteur erbij gehad. Probleem kort verholpen maar na een paar dagen weer terug. Weer gebeld met Atag en voor de derde keer monteur erbij. Deze monteur heeft wat onderdelen verwangen en alles leek in orde. Maar tot onze verbazing was het probleem weer helemaal terug na een paar week. Inmiddels zaten wij al weken lang met een defecte vaatwasser. Weer contact met ATAG en toen begon het drama. Er werd gezegd door een mevrouw die mij nauwelijks liet uitpraten dat de vaatwasser vervangen kon worden maar dat er gewoon moest worden betaald voor een nieuwe vaatwasser. De reden was dat aan de hand van het serienummer kon worden vastgesteld dat de vaatwasser ouder was dan 2 jaar. Er was daarom geen sprake van garantie volgens deze mevrouw. Ondanks dat we de keuken slechts anderhalf jaar geleden hadden gekocht zat er dus volgens haar geen garantie op. Drie keer is er een storingsmonteur ingepland onder garantie maar nu de vaatwasser vervangen moest worden is er plotseling geen sprake meer van garantie. Volgens deze mevrouw van ATAG maakte de aankoopdatum niets uit, het ging om de leeftijd van het toestel dat aan de hand van het serienummer bij ATAG bekend is. Dit mag volgens mij helemaal niet want volgens mij heb je als consument recht op garantie vanaf aankoopdatum. Al met al is dit voor ons een zeer teleurstellende ervaring en hebben wij de handdoek maar in de ring gegooid. We hebben de vaatwasser inmiddels vervangen voor een vaatwasser van een ander merk en zullen nooit meer overwegen apparatuur van ATAG aan te schaffen. Ik wil iedereen waarschuwen om voorzichtig te zijn met de merken ATAG, Pelgrim en Whirlpool. Deze merken vallen onder ATAG Nederland en je hebt met dezelfde waardeloze klantenservice te maken. Boeven zijn het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *