Airo design keukenapparatuur ervaringen

Airo design keukenapparatuur ervaringen? Hier zijn alle ervaringen over de keukenapparatuur van Airo design te vinden. Wilt u binnenkort overgaan tot aanschaf van Airo design keukenapparatuur? Beoordelingen, reviews, recensies en klachten over Airo design keukenapparatuur zijn hier te vinden.

Wat was uw ervaring met deze keukenapparatuur?

Tegenwoordig zoeken veel mensen eerst op internet voordat er een aankoop word gedaan. Help anderen en ons met uw recensie. Plaats in een handomdraai uw ervaringen met Airo design keukenapparatuur. Deel hier uw ervaringen Airo design keukenapparatuur.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenbrochures met meer dan 500 pagina’s thuis ontvangen? De keukenbrochures bevatten veel tips en informatie over keukenapparatuur, keukenopstellingen en keukenprijzen! Ontvang gratis brochures met vele pagina’s aan keukeninspiratie. Door hier te klikken krijgt u uw gratis keukenbrochures thuis.

Airo design keukenapparatuur algemene informatie

Uw comfort is onze zorg! Dat is het motto van Airo Design. Airo Design verkoopt wasemschouwen en LED verlichting voor in uw keuken. Ze hebben een team van kundige medewerkers. Die zorgen er voor, dat u tijdens en na de koop goed word begeleid. Bent u benieuwd naar hetgeen Airo design ook u kan leveren? Bekijk dan hier de website.

Airo design keukenapparatuur verkooppunten

Airo design keukenapparatuur is op verschillende locaties door heel Nederland te verkrijgen. Bekijk hier een aantal verkooppunten waar u Airo design keukenapparatuur kunt aanschaffen.

2 gedachten over “Airo design keukenapparatuur ervaringen”

  1. Wat een amateuristisch bedrijf! In januari een dure wasemkap gekocht en tot nu toe zijn de problemen nog steeds niet opgelost! Directeur die keuzes moet maken is nooit bereikbaar en altijd weg. Ondeskundig personeel aan de telefoon komt afspraken niet na. Monteur meld zich niet af als hij niet op komt dagen. De keren dat hij er wel was, nam hij steeds verkeerde onderdelen mee..( hoe vaak kan een monteur verkeerde onderdelen meenemen…) Bij elk contact is er wel een excuus waarom wij niet goed geholpen worden. Een half jaar na de melding spreekt de directeur onze voicemail in: “We doen niet aan financiële compensaties. Maar we willen het wel graag correct oplossen”. Een half jaar na aankoop, 30 keer zelf contact op te moeten nemen, teleurstelling op teleurstelling, 30 keer afspraken niet nakomen, met als resultaat nog steeds een scheve wasemkap met een zwakke motor die de verkeerde kant op blaast…

    Wij hebben heel veel geduld voor jullie gehad. Wij hebben zelf zoveel actie moeten ondernemen. Van Airodesign hun kant komt niets.

  2. Zeer tevreden over de afzuigkap. Meer nog over het bedrijf. Mijn afzuigkap, 3 jaar geleden geïnstalleerd, was niet meer te bedienen met de afstandsbediening. Kreeg gratis een nieuwe thuisgestuurd. Was al top. Bleek niet het probleem te zijn. Daar het product nog geen 5 jaar was, kreeg ik de 3 onderdelen die mogelijk de oorzaak zouden zijn, wederom gratis, thuisgestuurd. Met een offerte met installatie kosten, als ik het door hen wou laten doen. Heb een onderdeel zelf vervangen en het werkt weer prima. Wat een service van dit bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *